Rég várt együttműködés: egy dalban Jason Derulo és R3HAB

Íme az Animal!

A holland-marokkói származású, híres producer, R3HAB és napjaink egyik legnépszerűbb popsztárja, Jason Derulo egyesítik erőiket az idei év egyik legizgalmasabb együttműködéséhez, az Animal dance-pop crossover szenzációhoz.

Ha két zenei szupersztár talál egymásra, abból általában valami igazi addiktív sláger születik meg. Jason Derulo és R3HAB esetén sem titkolt cél volt, hogy Animal című új felvételük fülbemászó, groovy house-os ütemeivel megadják az alaphangot a tavaszi péntek estéinkhez.

Jasonnel pár éve össze-vissza dobálóztunk ötletekkel, hogy megtaláljuk a tökéletes párosítást. Aztán elküldte nekem az Animal-t, és minden gyorsan a helyére került. Ez a kislemez tökéletes hidat képez a dance-es elképzelésem és Jason felemelő popja között. Jason generációnk egyik meghatározó művésze, szenvedélyes, művészi látásmódja van, aminek köszönhetően nagyszerű volt vele a közös munka

– mesélte Fadil El Ghoul, vagyis R3HAB az együttműködésről.

A producer nemcsak számtalan platinalemezzel büszkélkedik, de az elmúlt 15 évben tartja úttörői státuszát a szakmájában. A DJ dalai, kollaborációi és remixei eddig több mint 10 milliárd streamet hoztak, ebből csak 2023-ban több mint 1 milliárdot gyűjtött. Ő a Spotify legfelfedezettebb előadója, illetve a platform 300 legtöbbet streamelt előadója közé tartozik, a tekintélyes DJ Mag Top 100 DJ-listáján pedig a 14. helyen áll.

Nem is volt kérdés tehát Jason számára a frissen megjelent, idei lemeze, a Nu King után, hogy fejest ugorjon egy ilyen léptékű lehetőségnek. Az új fúzió R3HAB nagy energiájú, dinamikus elektronikus hangulatát és Derulo a jellegzetes szexi popstílusát hozza el, és garantálja, hogy velünk maradjon a várva várt nyárig.