Itt az új kedvenc popduód: összeállt Sia és Paris Hilton

Íme a Fame Won’t Love You

Vészesen közeleg Sia legújabb albuma, ugyanis két hét múlva már teljes egészében hallgathatjuk is az anyagot. De addig sem hagy új zene nélkül minket az énekesnő, ráadásul nem is akárkivel állt össze a legújabb kislemezéhez. A Fame Won’t Love You című dalát Paris Hiltonnal készítette el, aki tud egy s mást mesélni a hírnévről. 

A szerzeményben a két sztár arról énekel, hogy jobb, ha a népszerűség helyett az emberi kapcsolatainkat részesítjük előnyben, hiszen a családunk és a barátaink azok, akik önmagunkért szeretnek minket. Ezt már mindketten rég megtanulták. Sia több, mint 10 éve még az arcát sem mutatja nyilvánosan, Paris pedig évek óta maga mögött hagyta azt a korszakát, amikor az élete egy valóságshow volt: mára már férjhez ment és anyuka lett.

A kis álmok összeomlanak
Hadd integessenek, ahogy elhaladnak
Mert a hírnév nem fog úgy szeretni, mint ahogy egy anya, ahogy egy testvér szeret

– éneklik.

A kollab Sia május 3-án érkező, 15 trackes Reasonable Woman című lemezén kap helyet, és ez az ötödik dal, ami megjelenik róla. Az első ízelítőt, a Gimme Love-ot tavaly szeptemberben kaptuk meg, ezt pedig a Kylie Minogue-gal közös Dance Alone, a Labrinth közreműködésével készült Incredible, és az I Forgive You követték. 

Az indulószerű és önreflektív track a páros közös munkájának első gyümölcse, amit kiadnak, de biztosan nem az utolsó, ugyanis Sia segít összerakni Parisnek a közelgő, második albumát.

Nem ez az első alkalom, hogy együtt énekel a két sztár. 2022-ben Miley Cyrus-szal kiegészülve adták elő Paris 2006-os Stars Are Blind című slágerét egy szilveszteri műsorban.