Színészi babérokra tör Ice Spice

Denzel Washington mellett tűnik majd fel a rapper a mozivásznon.

A zeneipart villámgyorsasággal hódította meg Ice Spice, most pedig a színészként is bemutatkozik. Igaz, csak egy kisebb szerepben, a rapper Denzel Washington mellett tűnik majd fel a High and Low, magyarul a Menny és pokol című filmben, melyet Spike Lee rendez. A munkálatok a napokban el is startoltak, a hírek szerint pedig már Ice Spice is jelen van a forgatáson.

Az alkotás az azonos című, 1963-as japán bűnügyi thriller újragondolt, és angol nyelvű változata lesz. Az eredeti történetben pár bűnöző el akarja rabolni egy gazdag cipőgyáros fiát, hogy váltságdíjat követeljenek érte, azonban rossz embert vesznek célba, és helyette a férfi sofőrének a fiát sikerül elrabolniuk.

A Kuroszava Akira rendezésében készült, hat évtizede megjelent film nagy sikert aratott, és még egy Golden Globe-jelölést is bezsebelt.

Az új verzióban Denzel Washington és Ice Spice mellett feltűnik még többek között Jeffrey Wright és Ilfenesh Hadera is. Arról egyelőre nincs hír, hogy mikorra tervezik a premiert, az viszont biztos, hogy mozikban debütál, mielőtt otthonról, az AppleTV+-on is nézhetjük majd az alkotást.

Nem ez az egyetlen projekt, amit várhatnak a rapper rajongói, hiszen idén jön a debütáló albuma, a Y2K is.