Közösen lépett színpadra Reneé Rapp és Kesha a Coachellán, jól beszóltak P. Diddynek

Felkerült a videó a fesztivál hivatalos YouTube csatornájára.

Múlt héten került megrendezésre az idei Coachella első hétvégéje, melynek során több meglepetésben is részük lehetett a jelenlévőknek. Lana Del Reyhez például Billie Eilish csatlakozott a színpadon, és az utóbbi énekesnő be is mutatott pár dalt a közelgő, harmadik albumáról, a vasárnapi nap egyik fellépője pedig Reneé Rapp volt, aki Keshát köszöntötte a koncertjén vendégként.

Hölgyeim és uraim, a legdögösebb ember az egész világon

– konferálta fel Reneé az énekesnőt.

A két sztár Kesha 2009-es Tik Tok című slágerét adták elő közösen, a fellépésről pedig most végre felkerült a videó is a fesztivál hivatalos YouTube csatornájára.

Reneé és Kesha azonban egy kicsit változtatott a szerzemény szövegén, és a jól megszokott „wake up in the morning feeling like P. Diddy” helyett azt énekelték, hogy „fuck P. Diddy”, vagyis

bassza meg P. Diddy.

Hogy egyértelmű legyen az üzenet, az ominózus sornál mindketten feltartották a középső ujjukat is. Persze nem meglepő a beszólás: a rappert nemrég többek között szexkereskedelemmel és nemi erőszakkal vádolták, melynek következtében razziát is tartott a rendőrség a házában. Diddy tagadja a vádakat.

Nem ez az első alkalom, hogy Reneé és Kesha közösen álltak színpadra. Tavaly novemberben a Your Love Is My Drug című slágert énekelték el együtt a Snow Hard Feelings turné brooklyni állomásán.

Őrületes érzés az egyik bálványoddal énekelni, aki megalkuvás nélkül tökéletes. Kesha volt az egyik előadó, aki óriási hatással volt rám fiatalkoromban: miatta akartam szexi, vicces, izgalmas, megbotránkoztató, és hangos lenni, de mindenekelőtt csak kibaszott szexi

– áradozott akkor Reneé.