A koncertjén jelentette be The Kid LAROI, hogy Tate McRae-vel jár

Nem okozott nagy meglepetést a hír.

The Kid LAROI hivatalosan is megerősítette azt, amit már hónapok óta sejteni lehet, vagyis, hogy egy párt alkotnak Tate McRae-vel. Az énekes a dublini koncertjén osztotta meg a rajongóival a hírt, amikor is a Without You című slágere előtt azt mondta a közönségnek:

Szeretném, ha most mindenki olyan hangosan énekelne, ahogy csak tud, mert a barátnőm is itt van, és nem akarok bénának tűnni előtte. Ha nem énekeltek velem jó hangosan, az nagyon ciki lesz nekem.

A kanadai énekesnő a színpad széléről nézte a showt, a párja kommentjét hallva pedig kissé zavarja jött, és el is mosolyodott, amit egy rajongó videóra is vett.

Már hónapok óta keringenek a pletykák, miszerint együtt van a két sztár, és nem is igazán titkolták a kapcsolatukat. Év eleje óta rengetegszer látták őket együtt, és többször kapták őket lencsevégre kézen fogva.

The Kid LAROI jelenleg a The First Time című albumával turnézik Európában, ahol olyan városokban lép fel még, mint Berlin, Párizs, vagy éppen Milánó, mielőtt az Egyesült Államok felé venné az irányt. Tate világkörüli koncertsorozata, a Think Later World Tour április 17-én startol el Dublinban, május 13-án pedig a szomszédos Bécsbe is ellátogat vele.