Hivatalosan is elstartolt Perrie szólókarriere

Íme a Forget About Us!

Little Mix tagjaként már több, mint 10 éve milliók rajonganak érte, most pedig szólóban is megmutatja Perrie Edwards, mit is tud. Az énekesnő, aki már csak szimplán Perrie néven tevékenykedik, piacra dobta az első szóló kislemezét, mely a Forget About Us címet kapta. 

A fülbemászó popdalt, ami jó eséllyel válhat az idei nyár egyik slágerévé, Ed Sheerannel közösen írták, és a sztár múltbéli kapcsolatairól szól. 

Boldogan tekintek vissza a régi kapcsolataimra. Szeretném, ha nem értek volna véget? Nem. Nem működtek, és ha működniük kellett volna, akkor nem így lett volna. De a kapcsolataim nagy szerepet játszottak az életemben, és segítettek azzá válni, aki vagyok. Azt gondolom, pozitív dolog, ha erről őszintén beszélek, és mások is tudnak azonosulni vele

– nyilatkozta a megjelenés kapcsán. 

A trackhez klip is forgott, méghozzá Fokvárosban. Ennek a megjelenésére még várnunk kell egy kicsit, de addig is itt a dalszöveges videó hozzá:

Perrie korábban elárulta, hogy reményei szerint még idén kiadja az első szólólemezét is, amin több műfajjal kísérletezett, így egy zeneileg igencsak színes anyagra számíthatunk.