Egy hét alatt több, mint 10 millió új követőt szerzett magának Billie Eilish az Instagramon

Jelenleg a 15. legtöbb követővel rendelkező zenész a platformon.

Billie Eilish eddig is a világ legnagyobb sztárjai között foglalt helyet, az elmúlt héten pedig még az eddiginél is nagyobb népszerűségre tett szert. A napokban ugyanis hivatalosan is bejelentette a várva várt harmadik albumát, ezt megelőzően pedig egy nagyszabású beharangozó kampányt épített a lemez köré. A világ nagyvárosaiban óriásplakátokat helyeztek el új dalszövegrészletekkel, és emellett természetesen a közösségi média erejét is kihasználta.

Április 4-én mind a 110 millió követőjét hozzáadta a közeli ismerősök listájához az Instagramon, ezzel a húzásával pedig kevesebb, mint egy nap alatt 5 millió új követőre tett szert. Persze ez a szám az elkövetkezendő napokban csak növekedett, mi több, egy hét alatt meg is duplázódott, így már több, mint 120 millió követővel büszkélkedhet a platformon.

Jelenleg a 15. legtöbb követővel rendelkező zenész a kép- és videómegosztó appon, azonban, aki csak azért követte be a sztárt, hogy elmondhassa magáról, hogy az interneten a közeli ismerősének számít, annak sajnos hamar ki kellett ábrándulnia. Miután bejelentette az albumát, mindenkit eltávolított a listáról.

Billie harmadik korongja a Hit Me Hard and Soft címet kapta, és május 17-én kerül a boltok polcaira, illetve a streaming platformokra. Az előadó ezúttal úgy döntött, hogy a megjelenés előtt nem ad ki kislemezeket róla, ugyanis elmondása szerint azt szeretné, ha a rajongói először teljes egészében, az elejétől a végéig hallanák az anyagot.

A lemezen összesen 10 track kapott helyet, és a dallistáról is lehullott a lepel, bár nem úgy, ahogy a sztár tervezte. A Rolling Stone magazin szivárogtatta ki véletlenül a cikkében, ezzel pedig sajnos elvették a lehetőséget Billie-től, hogy ő maga ossza meg a fanokkal, ami miatt ki is akadt, és azt írta az Instagram oldalán: „bassza meg a Rolling Stone”.

Az albumot ide kattintva tudod előrendelni.