Így hangzik élőben Olivia Rodrigo legújabb slágere

Megérkezett az obsessed élő videója.

Pár hete érkezett meg Olivia Rodrigo legutóbbi albuma, a GUTS deluxe változata, mely a GUTS (Spilled) címet kapta, és összesen 5 bónusz dal kapott helyet rajta. Ezek közül az egyiket, a jelenlegi kapcsolatáról szóló so american-t még sehol sem hallhattuk azelőtt, a többi négyet azonban már igen, viszont kizárólag a lemez bakelit kiadásának különböző változatain – kivéve az obsessed-et.

A dalt ugyanis az énekesnő már a streaming platformokon való megjelenése előtt is előadta élőben a világkörüli turnéján, mely februárban startolt el, és az első amerikai szakasza április 9-én ért véget New Yorkban. Most egy kis pihenőre megy a sztár, de addig sem hagyja unatkozni a rajongóit, ugyanis kiadta a szerzemény élő változatát, melyet a koncertsorozat próbáján rögzítettek.

Nem tűnik el hosszú időre Olivia: április 30-án már robog is tovább a GUTS turné az európai szakasszal, mely Dublinban veszi kezdetét, és olyan városokat érint, mint London, Amszterdam, Berlin, Párizs, Lisszabon, Köln, vagy éppen Koppenhága.

Az obsessed egyébként a megjelenését követően a Billboard Hot 100 slágerlista 14. helyéig menetelt, ezzel pedig a negyedik kislemez lett az albumról, ami bekerült a top 15-be. Jelenleg a vampire után az énekesnő második legnépszerűbb dala a Spotifyon, a klipje pedig több, mint 8,3 milliós megtekintésnél jár a YouTube-on.