Négyrészes kisfilmmel készül Jason Derulo és Michael Bublé – itt az első felvonás

Íme a Spicy Margarita!

Idén februárban, 8 év kihagyás után jelentkezett új albummal Jason Derulo, mely a Nu King címet kapta. A 27 trackes korongon több közreműködés is helyet kapott, az egyik ezek közül pedig a Michael Bubléval közös Spicy Margarita, amihez most a klip is megérkezett. A videóban Beyoncé táncosai, a Les Twins is feltűnnek – de ez még nem minden, ez csak a kezdet.

A két sztár ugyanis egy négyrészes kisfilmmel készül a rajongóiknak, a történet középpontjában pedig Jason elmondása szerint egy drágakő áll, ami mágikus erővel bír.

Michael egy klubtulajdonost alakít, aki egyben a hely főfellépője is. Egyszer csak hoznak neki egy drágakövet, pontosabban megpróbálják eladni neki. Nem akarom lelőni, hogy mi lesz a folytatás, de egy szerethető gonoszt játszik. Mindenesetre a sztori a drágakőről szól, ami mágikus erőt hordoz magában

– nyilatkozta az ABC Audio-nak.

Bár az már a Spicy Margarita videójából kiderül, hogy Michael Bublé karaktere nem éppen egy kedves fickó, ebben még nem tűnt fel az említett drágakő. Azonban a következő három részben biztosak lehetünk benne, hogy nagy kalamajkát fog okozni, hiszen Jason elárulta, hogy egy gyilkosság is lesz a történetben.

Arról is mesélt egy kicsit, hogy milyen volt a közös munka:

Nagyon jó móka volt közelebbről megismerni Michaelt, és látni azt az oldalát is, amit eddig nem ismertem, mert egy oltári figura. Fogalmam sem volt, hogy visszahúzódó lesz, vagy pedig inkább a hangos srác, de azt kell, hogy mondjam, ő bizony a hangos srác. Nagyon jól szórakoztunk a munkálatok során.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a második felvonás mikor érkezik, az viszont már kiderült, hogy a Mad Love című dalhoz készül.