Képek: elkezdték forgatni Blake Lively, Anna Kendrick, és a 365 nap sztárja, Michele Morrone közös filmjét

A munkálatok Olaszországban zajlanak.

2018-ban jelent meg Blake Lively és az Alkonyat illetve a Tökéletes hang sztárja, Anna Kendrick főszereplésével az Egy kis szívesség című film, most pedig hivatalosan is elkezdődtek a folytatás felvételei. A napokban az olaszországi Capriban kapták lencsevégre a két színésznőt a munkálatok közben, amint egy esküvői jelenetet forgattak. Blake karaktere, Emily Nelson vőlegényét nem más alakítja, mint a nagy port kavaró, Netflixes 365 nap sztárja, Michele Morrone.

A hat évvel ezelőtti alkotás második része a napsütötte olasz szigetre, Caprira kalauzolja majd el a nézőket, ahol Emily egy nagyszabású esküvő keretein belül hozzámegy egy olasz üzletemberhez. Az ceremónián azonban a díszes vendégek közé beférkőzik az árulás és a gyilkosság, és ismét hatalmas csavarokra számíthatunk a történetben.

Blake Lively, Michele Morrone, és Anna Kendrick mellett feltűnik még többek között a mozivásznon Henry Golding, Andrew Rannells, Bashir SalahuddinJoshua Satine, Ian Ho, valamint Kelly McCormack is, a rendezői székbe pedig ismét Paul Feig ül.

A Darcy Bell azonos című regényén alapuló bűnügyi vígjáték első részében Stephanie (Anna Kendrick), egy özvegy anyuka, aki egy főzővlogot is üzemeltet, összebarátkozik a felső osztálybeli Emilyvel, ugyanis a gyerekeik egy általános iskolába járnak. Egy nap azonban Emily eltűnik, Stephanie pedig elkezd nyomozni az ügyben, hamarosan pedig olyan sötét titkokat fed fel, amik örökre megváltoztatják az életét.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikorra tervezik a folytatás premierjét.