Bokáját törte Nicholas Galitzine új sorozatának forgatása során

Elég komoly sérüléseket szenvedett a színész a munkálatok közben.

Már hazánkban is nézhető a Mary & George teljes első évada a SkyShowTime streaming platformján. A sorozat Mary Viliers-t (Julianne Moore) mutatja be, aki arra ösztönzi fiát, George-ot (Nicholas Galitzine), hogy csábítsa el I. James királyt (Tony Curran) és hatalomért cserébe legyen a szeretője. A 29 éves színész az Entertainment Weekly-nek mesélte el, mi történt vele a forgatás során.

Nicholast nem kímélte semmi és senki: nem elég, hogy eltörte a lábát, erőből összefejelt egy színésztársával, egy másik hozzávágta a fejét az asztalhoz, és még az állát is megvágták.

Magasított sarkú cipőkben járkáltunk, és a szereplők elég sokszor voltak ilyenekben. Ezekben az óriási házakban pedig nagyon csúszósak a padlók. Miközben az első rész egyik jelenetét forgattuk, amiben egy szolgafiú után futok, megcsúsztam, és 90 fokban kifordult a bokám. Igazából eltört a bokám, de muszáj voltam folytatni a jelenetekben a mozgást, a következő napokban pedig még táncolnom is kellett.

Galitzine egyébként azt is elárulta, hogy azért forgatott tovább, mert még csak akkor kezdődtek meg a munkálatok, és mivel csizmában és bakancsban volt végig, ezért a kamerán sem látszott sem a kötés, sem a duzzanat.

Igazából a következő 6 hónapban úgyis mindennap forgattunk volna. Meg kellett tanulnom, hogyan táncoljak törött bokával. Konkrétan 3 nappal a törés után már egy táncos jelenetet forgattam, ami nagyon nehéz volt, mert amúgy sem vagyok jó ebben.

De, mint ahogy fentebb írtuk, nem csak ennyi történt vele: egyik színésztársa sem kímélte, ami igazából szerencsétlen véletlenek sorozata volt.

Aznap, amikor eltörtem a bokám, egy kollégám megpróbált lenyomni [egy jelenet forgatása közben] és nekivágta a fejemet az asztalnak. Szóval belilult a szemem, a bokám törött volt… Lefejelt Tony, és az egyik gyűrűjével még az államat is megvágta. Tényleg a poklon mentem keresztül a forgatás során.