Az O-Zone felejthetetlen slágerét dolgozta fel a OneRepublic és David Guetta

Íme az I Don’t Wanna Wait!

David Guetta tesz arról, hogy sose fogyjunk ki a nosztalgiából: az O-Zone valaha volt legnagyobb slágerét ezúttal az ikonikus OneRepublic-kal kiegészülve dolgozta fel.

A globális DJ legenda, újabb slágergyanús kislemezzel, az I Don’t Wanna Wait-tel dobja fel a hangulatot, amely az amerikai pop-rock banda, a OneRepublic közreműködésével debütált.

A március végi Ultra Music Festival szerencsés közönsége már hallhatta az új dalt, ugyanis Guetta az együttes frontemberével, Ryan Tedderrel karöltve élőben tesztelte a közösüket.

David Guetta nem fogy ki a nosztalgikus melódiák és hangulatok felfedezéséből, és 2024-ben is ott folytatja sikerszériáját, ahol tavaly abbahagyta. 2023-as bombái között szerepel az Anne-Marie-vel és Coi Leray-jel jegyzett Baby Don’t Hurt Me, melyet a felkapott szupersztárral, Kim Petras-szal közös When We Were Young (The Logical Song) követett – amelyeket rádiók, üzletek, klubok és TikTok videók tömkelegében hallhatunk. Kétség sem fér ahhoz, hogy a lemezlovast nehéz überelni, hiszen a Spotify leghallgatottabb előadói között van világszerte, a milliárdokban mérhető streamek számára átlagosak, és kivételes érzéke van ahhoz, hogy kitalálja, mi kell a hallgatóknak.

A most megjelent I Don’t Wanna Wait is egy sokak számára ismerős és épp hogy elfeledett dallamot éleszt újjá. A minta a moldáv, egyslágeres banda az O-Zone Dragostea Din Tei című számából származik, melyben a háromszoros Grammy-díjas dalszerző/producer, Ryan Tedder összetéveszthetetlen énekhangja repít arra az ikonikus repülőtérre, amelyre az MTV generáció sokasága asszociálhat a mai napig.