© MUSICDAILY

Egy rövid szünet után ütősebben tért vissza az Imagine Dragons, mint valaha

Íme az Eyes Closed!

Rengeteg új zenével készül idén az Imagine Dragons, melyek közül az első dal most meg is érkezett. A tavalyi Szigetet is megjárt banda legújabb szerzeménye az Eyes Closed címet kapta, és igencsak ütősre sikeredett: a rock, az elektronikus zene, és a rap elemei vegyülnek benne, a szövege pedig egy igazi önbizalom-bomba.

A trackhez egy extrán látványos videó is forgott, mely akár egy mini-kalandfilmnek is elmenne.

Egy kisebb szünet után, amit a családommal és a szeretteimmel töltöttem, úgy éreztem, itt az ideje visszatérni ahhoz a hangzáshoz, amit a leginkább szeretünk, de egy kis csavarral. Teljesen más ma a világ, mint az első albumunk megjelenésekor volt, azonban van, ami soha nem változik. A kedvenc dolgom a zenekészítésben az, hogy megtaláljuk a tökéletes egyensúlyt a nosztalgia és az újdonság között. Nagyon jól éreztük magunkat a stúdióban, és reméljük, hogy szeretni fogjátok a munkánk gyümölcsét

– nyilatkozta Dan Reynolds, a zenekar frontembere.

Az együttes két éve jelentkezett utoljára új albummal, a Mercury – Acts 1 & 2-val, mely az egy évvel korábbi lemezük bővített újrakiadása volt. Azóta csupán egy dalt dobtak piacra tavaly, a Children of the Sky-t, ami a Starfield nevű játékhoz készült.

A frissen megjelent Eyes Closed a hetedik korongjuk beharangozó kislemezeként szolgál, azonban arról egyelőre nincs hír, hogy mikor érkezik az anyag.