Sikert sikerre halmoz Benson Boone TikTok slágere után

Az elmúlt évek egyik legnagyobb siker sztorijának lehetünk szem- és fültanúi az elmúlt pár hónapban: parádésan, igaz nem formabontóan, de mégis megvolt a varázsa annak, ahogy Benson Boone szépen lassan napjaink egyik legnagyobb szupersztárja lett. A 2002-ben született előadó karrierjét úgy berobbantotta a TikTok a Beautiful Things c. dalával, mint anno Doja Catnek és érezhető, hogy Boone is megalapozta magának a helyét a zeneiparban – az, pedig, hogy ilyen gyorsan ráhúzza slágerére a lemezét, méginkább azt mutatja, hogy hosszútávon tervez maradni.

Két középlemezt tudhat eddig maga mögött, most pedig elhozta debütáló korongját is, a Fireworks & Rollerblades-et, ami egy referencia az életére: magánéletében tehetséges görkorcsolyázó, ezt pedig koncertjeibe is előszeretettel beépíti, így nem csoda, hogy a motívum megjelenik a bemutatkozó lemezének címében és borítóján.

A legtöbb dalom régen nagyon zongoraközpontú volt. Nyilvánvalóan, a mai napig fontos eleme ez a dalaimnak, de feltűnt egy sokkal erősebb és hangsúlyosabb gitár is, ami miatt nagyon boldog vagyok. Imádom a gitárokat. Amióta legutoljára zenével jelentkeztem, azóta a hangom sokkal férfiasabb lett. A stílusom is megváltozott egy csöppet.

Az anyag egyből fejest ugrik a mélyvízbe: a Be Someone c. nyitódal már el is hozza azt a mára már mondhatni tipikus Benson hangzást, ami az egekbe repítette. A korong első felén el is lövi a legnagyobb slágereit, miközben becsempészi nekünk a Cry c. dalát, ami az egyik legkiemelkedőbb a 15 számos korongon és már a megjelenése előtt közönségkedvencé vált.