A fiatalságát gyászolja Luke Hemmings

Íme a Close My Eyes

Közeleg a 5 Seconds of Summerből ismert Luke Hemmings második szólólemeze, az első ízelítő, a Shakes után pedig most újabb dal jelent meg róla. A melankolikus első kislemezzel szemben a Close My Eyes hangzásvilágát tekintve egy vidámabb pop szerzemény, azonban a szövegében a fiatalságát gyászolja a 27 éves énekes.

A dalt akkor írtam, amikor beléptem a húszas éveim második felébe, és éreztem az elkerülhetetlen félelmet és szorongást, ami a fiatalságom halálával jár. Aludni sem bírtam, ugyanis minden egyes alkalommal, amikor lehunytam a szemem, olyan volt, mintha egy filmet vetítettek volna elém a hibáimról, a sikereimről, mindenről, ami volt, és mindenről, ami lehetett volna

– nyilatkozta a megjelenés kapcsán Luke. 

boy című EP április 26-án jelenik meg, és összesen 7 track kapott rajta helyet. A lemezzel turnéra is indul az előadó, és májusban olyan európai városokban lép színpadra, mint Párizs, Milánó, Varsó, Köln, Amszterdam, Glasgow, Manchester, és London, mielőtt az Egyesült Államok felé venné az irányt. A jegyinfókért katt ide!

Nem ez az első alkalom, hogy szólóban bontogatja a szárnyait Luke: az első albuma, a When Facing the Things We Turn Away From 2021 nyarán jelent meg.