Hivatalosan is elstartolt Ava Max új korszaka

Íme a My Oh My!

Közeleg Ava Max új albuma, melynek az érája most hivatalosan is elstartolt. Megérkezett az énekesnő legújabb dala, a My Oh My, amivel ismét bebizonyította, hogy napjainkban senki nem csinál olyan fülbemászó popzenét, mint ő. A szerzemény a hangzásvilágát illetően kissé eltér az eddigi munkásságától, ami nem véletlen. Ez az első szólódala ugyanis, melyben nincsen benne a producer, Cirkut keze – helyette ​inverness készítette a zenei alapot hozzá.

Büszkén jelentem be, hogy megjelent a My Oh My. Hat hónapja dolgozom ezen a dalon, és nem is lehetnék izgatottabb, hogy végre ti is hallhatjátok. A harmadik érám ezennel elkezdődött

– írta Ava az Instagram oldalán.

A kislemezhez videó is forgott, melyben teljes mértékben a táncé a főszerep.

Ava második albuma, a Diamonds & Dancefloors tavaly januárban jelent meg, de ezután sem hagyta unatkozni a rajongóit a sztár: amellett, hogy karrierje első turnéjával járta a világot, több dallal is megörvendeztetett minket. A Car Keys (Ayla)-hoz Alokkal állt össze, a Barbie filmzenei albumán is hallhattuk a Choose Your Fighter-rel, legutóbb pedig Kygo-val egyesítette erejét, melynek a Whatever című közösük lett az eredménye. 

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor érkezik az énekesnő várva várt harmadik korongja.