© MUSICDAILY

Hangolódj Zara Larsson szegedi koncertjére

Megérkezett az énekesnő koncertfilmje.

Kicsit kevesebb, mint egy hónapja láthattuk Zara Larssont Bécsben a Venus turnéja keretein belül, amiről a beszámolónkat itt olvashatjátok el, és bár a koncertsorozat március közepén véget ért, a nyáron ismét útnak indul az énekesnő. Júniustól Európa fesztiváljait fogja járni, és ismét ellátogat hazánkba is, ezúttal a SZIN-re. Már most elkezdhetünk hangolódni a szegedi koncertre, ugyanis megérkezett a sztár koncertfilmje, melynek az On Air oldal ad otthont.

A showt Amszterdamban rögzítették, ahol Zara február 26-án lépett színpadra a teltházas, 6000 férőhelyes AFAS Live-ban. A csaknem másfél órás fellépés mozi minőségben, 4K UHDben Dolby Visionnel és Dolby Atmosban került fel a platformra a tökéletes otthoni koncertélményért, és 15,99 euróért, vagyis nagyjából 6300 forintért bármennyiszer streamelhetjük egy éven keresztül. A koncertfilmért katt ide!

Az énekesnő olyan dalokat adott elő a turnén a legújabb, Venus című albumáról, mint a címadó szerzemény, az Escape, a The Healing, a None of These Guys, az Ammunition, a You Love Who You Love, az End of Time, az On My Love, és a Can’t Tame Her, de természetesen a korábbi slágerek sem maradtak ki, mint az I Would Like, a Look What You’ve Done, a Girls Like, a Words, a Never Forget You, a Ruin My Life, a Symphony, a WOW, az Ain’t My Fault, és a Lush Life.

Zarát augusztus 28-án csíphetjük el élőben a SZIN nyitónapján – a jegyinfókért katt ide!