Az új filmje forgatásán talált rá a szerelem Camila Mendes-re

A Música mától elérhető az Amazon Prime Video-n.

Tavaly ért véget a Riverdale, melyben Veronica Lodge-ként láthattuk hét éven keresztül Camila Mendes-t, de a sorozat befejeztével sem tétlenkedik a színésznő. Februárban jelent meg A csaj, akik képben van című romkomja, a legújabb filmje, a Música pedig mától nézhető az Amazon Prime Video-n, és igencsak különleges alkotás ez számára, ugyanis a forgatáson talált rá a szerelem.

A filmben Cami mellett Rudy Mancuso-t láthatjuk a főszerepben, akivel tavaly, a munkálatok közben ismerték meg egymást, és azóta alkotnak egy párt. A YouTuberből lett színész elmondása szerint a karakterek, Rudy és Isabella, akiket alakítanak, nagyon közel állnak az igazi személyiségükhöz, így nem csak a képernyőn, de a való életben is azonnal megvolt a kémia közöttük.

A forgatáson találkoztam először Camivel, és természetesen egy valóra vált álom volt. Minden megvolt benne, amit a karakterhez kerestem: brazil származású, gyönyörű, elképesztően tehetséges, és tökéletesen megtestesítette Isabellát. Csodálatos volt, mert a filmben a karaktereink olyan dolgokról beszélgetnek, amikről mi is sokat beszéltünk a való életben, így sokszor elmosódott a határ Rudy és Isabella, illetve Rudy és Camila között, annyira személyes volt az egész. Aztán a való életben is összejöttünk

– mesélte Rudy az Entertainment Weeklynek.

Amellett, hogy őt láthatjuk a főszerepben, Rudy írta és rendezte a filmet, és részben a saját élete inspirálta. Ezért is lett a karaktere neve is Rudy, egy szinesztéziával élő utcazenész, aki hamarosan befejezi a főiskolát, de úgy érzi, elakadt az életben. Még mindig az anyjával él a New Jersey-i Newarkban, nem látja a jövőt a zenében, a barátnője nem érti meg őt, az édesanyja pedig azzal nyaggatja, hogy egy brazil lányt vegyen feleségül. Aztán egyszer csak találkozik az elbűvölő Isabellával a helyi piacon, és ez mindent megváltoztat.

A Música a szerelemről és a felnőtté válásról szól, két fiatallal a középpontban, akik igyekeznek eligazodni a kapcsolatok, a család, és a brazil kultúra útvesztőjében.