Thriller könyvadaptációval tér vissza Sasha Pieterse

A PLL színésznője egy hátborzongató thrillerben ikreket fog alakítani.

Úgy tűnik, Sasha Pieterse a Pretty Little Liars, vagyis a Hazug csajok társasága stílusú alkotásokban érzi otthon magát. A színésznő, akit a világ Alison DiLaurentisként ismert meg, egy ideig a PLL-univerzumban maradt, ugyanis nem csak az anyasorozatban, hanem a spin-offban, a Hazug csajok társasága: A perfekcionisták c. alkotásban is feltűnt, azóta viszont csak kisebb szerepeket kapott.

Most viszont egy újabb thriller könyvadaptációban kapott főszerepet, ami Adele Parks The Image of You szerzeményét dolgozza fel. A filmben Sasha egypetéjű ikreket alakít – igen, egyszerre mind a kettőt -, Annát és Zoét, akiknek a kapcsolatát próbára teszi Anna új szerelme, Nick. Míg a bizalommal teli Anna fülig szerelmes lesz, szkeptikus nővére, Zoe megérzi a csalás szagát. Ám miközben Zoe az igazság után kutat, mindannyian egy veszélyes játékba keverednek, ahol az őszinteség végzetesnek bizonyulhat.

Pieterse mellett feltűnik majd még benne Parker Young (Zöld íjász), Nestor Carbonell (Lost: Eltűntek, Shogun), Mira Sorvino (Shining Vale), a premier az Egyesült Államokban pedig május 10-én lesz. Hazánkban biztosan nem kerül mozikba a film, így csak arra számíthatunk, hogy hamar felkerül majd valamelyik streaming platformra.