Lizzo: nem a zenével hagytam fel, hanem a negativitással

Mégsem vonul vissza az énekeső.

A napokban jelentette be Lizzo, hogy felhagy a karrierjével – legalábbis a szavaiból ítélve igencsak úgy tűnt. Az énekesnő elmondása szerint belefáradt abba, hogy az emberek folyamatosa bántják, többek között a külseje miatt is, ezért azt írta az Instagram oldalán:

Ez nem nekem való – BEFEJEZTEM.

Most azonban tisztázta, mire is gondolt pontosan, és leszögezte, hogy esze ágában sincs visszavonulni. A közösségi oldalain, egy videóban pontosította, hogy nem a zenei karrierjét fejezi be, hiszen az a legnagyobb öröme az életében, hanem azt, hogy teret adjon a negativitásnak.

Szeretném tisztázni, hogy, amikor azt mondtam, befejeztem, úgy értettem, hogy mostantól nem adok többet figyelmet a negatív energiáknak. Amivel nem hagyok fel, az az életem legnagyobb öröme, vagyis a zenélés, és az, hogy ezáltal összehozzam az embereket

– kezdte.

A sztár továbbra is szeretne erőt adni a rajongóinak, és arra inspirálni őket, hogy álljanak ki magukért, hiszen tudja, hogy az érzéseivel, amiket pár napja megosztott, nincsen egyedül.

Tudom, hogy nem vagyok egyedül. Semmilyen formában nem én vagyok az egyetlen ember, akinek jelenleg úgy tűnik, hogy a negativitás erősebb, mint a pozitivitás. Ha csak egy embert arra tudok inspirálni és motiválni, hogy kiálljon magáért, és ezáltal nem hagyja tovább, hogy a negatív emberek és negatív kommentek felülkerekedjenek rajta, többet tettem, mint amit valaha is reméltem.

Megnyugtatta a rajongóit, hogy a megpróbáltatásai ellenére is megy tovább, és köszönetet is mondott nekik a szeretetért, amit tőlük kapott.

Megyek tovább előre és továbbra is önmagam maradok. Szeretnék köszönetet mondani a szeretetért, amit kaptam tőletek: többet jelent, mint gondolnátok

– tette hozzá.