Ekkor érkezik az Utódok 4. része

Az első betekintő előzetes is megjött hozzá.

Még 2022-ben számoltunk be a hírről, hogy folytatódik a Disney nagysikerű, Utódok c. filmsorozata, ami eredetileg 2015-ben startolt el olyan szupersztárokkal, mint Sofia Carson, Dove Cameron, vagy a 20 évesen tragikus hirtelenséggel elhunyt Cameron Boyce. Ekkor a sajtóinformációk szerint a folytatás a Descendants: The Pocketwatch, vagyis az Utódok: A zsebóra címet kapta, azóta ez azonban változott.

Július 12-én érkezik a Disney+ felületére is a 4. Utódok, amiben már csak egy szereplő tér vissza az eredeti csapatból, mégpedig China Anne McClain, aki Uma karakterébe bújik újra.

A történet szerint Rednek és Chloe-nak vissza kell mennie a múltba a Fehér Nyúl zsebórájának segítségével, hogy megakadályozzanak egy katasztrófát, ami Auradont fenyegeti. Egy puccs van ugyanis készülőben az új királyi csecsemő születésének ünneplése közepette, a két utódnak pedig egyesíteni kell erejüket, hogy ez ne történhessen meg, mert ha mégis, annak végzetes következményei lennének. Így talán nem is meglepő a címváltás, ugyanis már Descendants: The Rise of Red címmel lesz elérhető az alkotás a streaming óriás kínálatában.

A filmben feltűnik többek között Rita Ora, Brandy Norwood, Kylie Cantrall, Malia Baker, Ruby Rose Turner, Alex Boniello, és Joshua Colley is.