Érkezik az Utódok 4. része

A forgatás jövő év elején indul.

Három éve jelent meg az Utódok című filmsorozat legutóbbi, harmadik része, azóta pedig csak találgathattak a rajongók, vajon lesz-e folytatás. Most azonban a Disney megválaszolta a kérdést, és a D23 Expo eseményükön bejelentették, hogy készülőben van a negyedik rész. 

Az eddigi információk szerint az egyetlen visszatérő szereplő China Anne McClain lesz, aki Uma karakterét személyesíti meg, csatlakozik viszont az alkotáshoz Kylie Cantrall, aki a Raven otthona sorozatból lehet ismerős, illetve Dara Reneé is, akit a Szerelmes hangjegyek: A musical: A sorozatbanláthattunk. Az előbbi Redet, az Alíz Csodaországban Szív Kiálynőjének éles eszű és lázadó lányát, az utóbbi pedig Chloe-t, Hamupipőke sportos és perfekcionista lányát alakítja majd.

Az alkotás a Descendants: The Pocketwatch, vagyis az Utódok: A zsebóra címet kapta, és főként az Alíz Csodaországban című klasszikus inspirálta. A történet szerint Rednek és Chloe-nak vissza kell mennie a múltba a Fehér Nyúl zsebórájának segítségével, hogy megakadályozzanak egy katasztrófát, ami Auradont fenyegeti. Egy puccs van ugyanis készülőben az új királyi csecsemő születésének ünneplése közepette, a két utódnak pedig egyesíteni kell erejüket, hogy ez ne történhessen meg, mert ha mégis, annak végzetes következményei lennének. 

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikorra tervezik a premiert, azt viszont már tudjuk, hogy a forgatás a tervek szerint jövő év elején veszi majd kezdetét Vancouverben. 

A filmsorozat 2015-ben startolt el, olyan szereplőkkel, mint Dove CameronSofia CarsonBooboo Stewart, vagy éppen Cameron Boyce, és az ikonikus Disney meseszereplők leszármazottainkat történetét meséli el. A második felvonás két évre rá, 2017-ben jelent meg, a harmadik pedig három éve, 2019-ben. Ez volt Cameron Boyce utolsó szerepe, aki tragikusan fiatalon, csupán 20 évesen hunyt el. Az alkotók az ő emlékére ajánlották a filmet.