Budapesten forgat a Varázslók a Waverly helyből és a Hazug csajok társasága színésze

Egy dráma-thriller sorozatot forgat fővárosunkban.

Gregg Sulkinról akkor cikkeztünk utoljára, amikor az ex-Hannah Montanás Emily Osmenttel érkezett közös vígjátéksorozata a Netflixre. Sulkin egyébként olyan sikersorozatokból lehet ismerős, mint a Varázslók a Waverly helyből (Mason), Pretty Little Liars – Hazug csajok társasága (Wesley), Runaways (Chase) vagy a már említett Pretty Smart (A látszat néha csal).

A színész most legújabb dráma-thriller sorozatát forgatja hazánkban, mely The Kollective címmel kerül majd bemutatásra, legkorábban 2025-ben. A sorozatban egy tragédia után fiatal újságírók veszélyes nyomozását követhetjük majd, amin keresztül leleplezik a kormányzati korrupciót és a hazugságokat. A szélhámos kormányok illegális tevékenységeit világszerte feltárva a csoport szembesül az igazság felfedésének emberi nehézségeivel.

A sorozatban Sulkinon kívül Roy McCrerey, Natascha McElhone (Halo), Celine Buckens (Hosszú áron) és Felix Mayr (Kitz titkai) is szerepelni fog. Arról egyelőre nincs információnk, hogy a forgatás pontosan hol zajlik, vagy meddig tart el, de néhány hétig biztosan összefuthatunk egy-egy hírességgel megint Budapest belvárosában. Gregg például a Parlamenttel közös képet posztolt Instagram oldalára.