Videó: rekord gyorsasággal vette el a mikrofont a rajongójától Nicki Minaj, amint meghallotta énekelni

Nem erre számított a rapper.

Javában tart már Nicki Minaj világkörüli turnéja, melyet a Pink Friday 2 lemeze népszerűsítésére indított el, de szerencsére a régebbi kedvencek is helyet kaptak a koncert dallistájában. Az egyik ilyen a 2014-es The Night Is Still Young című slágere, melynek az elején általában odaadja egy rajongónak a mikrofonját, hogy egy egész arénányi ember előtt mutathassa meg az énektudását.

A probléma csak annyi, hogy nem mindenki tud énekelni. Mi több, a napokban tartott, New York-i fellépésén a rapper rekord gyorsasággal kapta ki a fan kezei közül a mikrofonját – elég volt három másodpercig hallania a hangját, hogy eldöntse, ezt bizony nem akarja tovább hallgatni.

Nem ez az első ilyen alkalom: pár napja Orlandóban szintén nem a következő Whitney Houston kapta a mikrofont, Nicki pedig akkor sem rejtette véka alá, hogy nincs elájulva a rajongó tehetségétől.

A rapper májusban Európába is elhozza a turnéját, és olyan városokban lép majd fel, mint Amszterdam, Párizs, London, vagy éppen Berlin. Sajnos hazánkba ezúttal nem látogat de, viszont két szomszédos fesztiválon is elcsíphetjük idén nyáron.

Július 5-én a Rolling Loud Europe keretein belül a Bécs melletti Ebreichsdorfban (a jegyinfókért katt ide), két nappal később, július 7-én pedig Bukarestben, a SAGA fesztiválon lép színpadra (a jegyinfókért katt ide).