Beyoncé lenyomta Ariana Grandét a country lemezével

Átvette tőle a vezetést Spotify-on.

Hatalmasat szólt Ariana Grande március elején megjelent hetedik albuma, az eternal sunshine, mellyel több rekordot is megdöntött. Idén például ezt a korongot streamelték a legtöbbször 24 óra leforgása alatt a Spotify-on – aztán jött Beyoncé

Az énekesnő a napokban dobta piacra a 2022-es Renaissance folytatásaként az albumtrilógiája második felvonását, mely a Cowboy Carter címet kapta. Az anyagon a country műfajába ásta bele magát mélyebben, ami szemmel láthatóan bejött a nagyközönségnek, ugyanis átvette vele a vezetést Aritól. 

Míg az eternal sunshine-t 58,1 milliószor hallgatták meg a streaming platform felhasználói a megjelenést követő 24 órában, addig Beyoncé nyolcadik korongja több, mint 76 millió lejátszást zsebelt be ugyanennyi idő alatt.

A 27 dalos Cowboy Carter több, mint öt év alatt készült el, és az énekesnő tulajdonképpen a gyökereihez tért vissza vele, hiszen Texasból származik. Valószínűleg ezért is tartotta fontosnak, hogy ne legyen túlkozmetikázva a korong – elmondása szerint például régi hangszereket használtak rajta, amik nem is voltak tökéletesen behangolva.

Vissza szerettem volna térni az igazi hangszerekhez, és azok közül is nagyon régieket használtam. Nem akartam, hogy a vonósok, a billentyűsök, és főleg nem a gitárok tökéletesen be legyenek hangolva. Egyes dalok pont ezért nagyon nyersek és emberiek. Az összes hang, ami a lemezen hallható, teljesen hétköznapi, mint a szél fújása, csettintések, a madarak csicsergése – tulajdonképpen a természet hangjai

– nyilatkozta.