Benson Boone maga szivárogtatta ki új lemezének dalait

Benson Boone debütáló lemeze most pénteken, azaz április 5-én érkezik Fireworks & Rollerblades címmel – ami elég beszédes, tekintve, hogy az előadó megszállottja a görkorcsolyáknak és sok esetben abban is lép fel és még trükköket is mutat a közönségének. Most pedig úgy érezte, hogy tartozik annyival követőinek, hogy betekintést enged érkező korongjába.

Boone-nak egész hosszú idő volt, mire megtalálta azt a stílust, amiben kényelmesen érzi magát: a kezdetekben az American Idol versenyzője volt, amiből kilépett, hogy megvalósítsa álmát és azért szerezzen magának hírnevet, mert valamit jól csinál és ne azért, mert az Idolban szerepelt. Eddig két középlemeze jelent meg, majd a kellő löketet a Beautiful Things c. dala adta meg neki, amivel karrierje 180 fokos fordulatot vett és jelenleg az egyik legkelendőbb férfi előadóvá tette.

Az előadó ezzel a lemezzel indul élete első világturnéjának is, ahol a lemez dalait és a korábbi megjelenéseit vegyítve fogja színpadra vinni – igaz a turné európai része teljesen teltházas, hónapokkal a kezdete előtt. Igaz, a korongra még várni kell, néhány dalból megosztott egy rövidebb részletet – valószínűleg azért, hogy lássák, melyik dal fogja meg a TikTok felhasználókat. Láthatóan a Cry c. dala a legnépszerűbb egyelőre, az ahhoz tartozó videót már 3,3 millióan nézték meg. Érdekesség, hogy Benson egy következő videóban árulta el, hogy a csapata nem is akarta ezt a dalt a lemezre.

Cry
@bensonboone

So is this gonna be the single of the album or what?

♬ Cry – Benson Boone
There She Goes
@bensonboone #newmusic ♬ There She Goes – Benson Boone
Forever and a Day
@bensonboone

At least the rest of the album is the SAME EXACT THING????

♬ Forever and a Day – Benson Boone
Friend
@bensonboone TRACK #3 ON THE ALBUM TEASE #newmusic ♬ Friend – Benson Boone
Drunk In My Mind
@bensonboone First off, its cranberry juice. Second, this is my favorite one. #newmusic ♬ Drunk In My Mind – Benson Boone
Be Someone
@bensonboone

Sorry jacob.

♬ Be Someone – Benson Boone
What Do You Want
@bensonboone

WHO WANTS AN ALBUM (it comes out in a week anyways)

♬ What Do You Want – Benson Boone
My Greatest Fear