Két gyermek után is bomba formában van Meghan Trainor

Megérkezett a Been Like This videója. 

Csupán kicsit több, mint fél éve adott életet második gyermekének Meghan Trainor, de máris újra belevetette magát a munkába. Március közepén jelent meg a legújabb dala, a T-Painnel közös Been Like This, mely egyben a soron következő, hatodik albuma előfutáraként is szolgál, most pedig a videó is megérkezett hozzá.

Az énekesnő mindig is büszke volt a teltebb alakjára – az első slágerét, az All About That Bass-t is erről írta – a friss klip tanúbizonysága pedig ez két gyermek után is így van. Sugárzik belőle a magabiztosság, ami nem csoda, hiszen bomba formában van a sztár.

Az új albuma a Timeless címet kapta, és június 7-én kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra. Összesen 16 track kapott helyet rajta, köztük természetesen a Been Like This is, mellyel hatalmas álma vált valóra Meghannek.  

Régóta nagy rajongója ugyanis T-Painnek, mi több, a közreműködés egy szülinapi ajándék volt az énekesnő számára a férjétől, ő szervezte ugyanis le.

SIKÍTOK, T-PAIN A HŐSÖM

– osztotta meg izgatottságát az Instagram oldalán.

Az előadó hét év kihagyás után turnéra is indul idén ősszel, azonban ez egyelőre sajnos csak az Egyesült Államokra korlátozódik.