Elhunyt Chance Perdomo, a Netflixes Sabrina és a Miután filmek sztárja

A színész csupán 27 éves volt.

Csupán 27 éves korában elhunyt Chance Perdomo, akit a legtöbben a Netflixes Sabrina hátborzongató kalandjai című sorozatból, illetve a Miután filmekből ismerhetnek. A brit-amerikai színész motorbalesetet szenvedett, melyet sajnálatos módon nem élt túl. Arról nincs információ, hogy hol, és milyen körülmények között történt a tragédia, annyit viszont tudni, hogy másnak nem esett baja benne.

Chance az Egyesült Államokban, Los Angeles-ben látta meg a napvilágot, de az angliai Southamptonban nevelkedett. Eredeti tervei szerint jogásznak készült, azonban végül a színészkedés mellett döntött. Az első szerepét 2016-ban zsebelte be, három évvel később pedig már BAFTA-díjra jelölték a Killed by My Debt című drámában nyújtott alakításáért. 

2018-ban vált szélesebb körben is ismertté a Netlixen 2020-ig futó Sabrina hátborzongató kalandjai című sorozatnak köszönhetően, melyben Ambrose Spellman karakterét formálta meg. Feltűnt még az Amazon Prime Video Gen V szériájában, és három Miután filmben, a Miután elbuktunkban, a Miután boldogok leszünkben, és a Miután annyi minden történtben is láthattuk – ezekben Landon Gibson szerepét öltötte magára.

Mindenki, aki ismerte, tudta, milyen szenvedélyt érzett a művészetek iránt, és mennyire imádott élni

– fogalmazott a publicistája, aki megerősítette a halála hírét.
Nyugodjék békében!