Visszatért az Instagramra Doja Cat, jön az új dala is 

A rapper legújabb kislemeze április elején érkezik.

Nemrég számoltunk be róla, hogy felfüggesztette az Instagram profilját Doja Cat, mert megviselte a sok negatív vélemény, amit a közösségi oldalon olvasott magáról. Három hét után azonban visszatért a platformra, ráadásul egy örömhírrel érkezett: bejelentette ugyanis, hogy napokon belül megjelenik a legújabb dala.

A szerzemény a Masc címet kapta, és április 5-én dobja piacra – de addig is már most belehallgathatunk egy nagyon rövid részlet erejéig.

A rapper utoljára tavaly szeptemberben jelentkezett új zenével, méghozzá a várva várt, negyedik albumával, ami a Scarlet címet kapta. Év elején aztán beharangozta, hogy érkezik a korong deluxe kiadása: megosztott egy képet, melyen az “S2” szócska volt látható, olyan dalcímekkel, mint az Acknowledge Me, a Head High, a Gang, a Rider, az Urrrge, és a Hungry. A frissen bejelentett Masc is olvasható volt a fotón. 

Scarlet-tel a gyökereihez tért vissza az előadó, miután olyan kritikák érték, hogy az előző lemezeivel túlságosan elment a pop irányába. Bejött a húzása, hiszen olyan slágereket robbantott vele, mint a Billboard Hot 100 listavezető Paint the Town Red, és a top 10-ben landoló Agora Hills

Doja turnéra is indult a lemezzel, melynek keretein belül tavaly az Egyesült Államokat járta. Idén Európába is ellátogat a koncertsorozattal, és olyan városokban lép fel vele, mint Manchester, London, Amszterdam, Párizs, Lisszabon, Milánó, vagy éppen Stockholm.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikorra várható a Scarlet deluxe kiadása.