Törölte Instagram oldalát Doja Cat

Úgy fogalmazott, hogy szarul érzi magát, ezért törölte fiókját.

Szeptemberben jelent meg Doja Cat legutóbbi, Scarlet c. lemeze, amivel a Say So és a Kiss Me More sikerei után, újra sikerült felírnia magát a zenei palettára Agora Hills, Paint The Town Red és Demons c. dalaival – azóta viszont sok víz lefolyt a Dunán és papíron az előadó a lemezét támogató európai (fesztivál)turnéjára készül. Most viszont úgy fogalmazott, hogy „szarul érzi magát”, ezért egy ideig közösségi média detoxot tart.

Amala Ratna Zandile Dlamini, vagyis művésznevén Doja Cat Instagram oldalától és ezzel 24 millió követőjétől vált meg, egyik napról a másikra. A rapper csupán egy rövid üzenetet tett közzé, amiben elárulta rajongóinak a felfüggesztés előtti percekben, miért válik meg a platformtól. Úgy fogalmazott:

sziasztok, felfüggesztem a fiókomat, mert nem vibeolok már ezzel az egésszel. vigyázzatok magatokra srácok. szeretek ide járni inspirációt szerezni és azt látni, hogy az emberek mennyire kreatívak, de úgy érzem ez kezd sok lenni. az, ahogy velem beszélnek és bánnak itt, sok elbaszott gondolatot idézett elő a fejemben. kérlek figyeljetek arra, hogyan beszéltek másokról és másokhoz az interneten. viszlát.

Nehéz időszakon van keresztül Doja valóban, ugyanis 2023 júliusában több, mint 400 ezer követőjét vesztette el órákon belül, miután arról beszélt a Threads alkalmazáson, hogy mennyire hülyeség, hogyha a rajongói „kitten”-nek, vagy „kittenz”-ként hivatkoznak magukra.