Már forgatja a sorozata 3. évadát Reneé Rapp

Sajnos ez lesz az utolsó évad, amiben láthatjuk.

Reneé Rapp az Egyetemista lányok szexuális élete című sorozattal robbant be a köztudatba, mely 2021-ben startolt el az HBO Max-en, és eddig két évadot élt meg, azonban soha nem tiktolta, hogy nem a színészkedés a legnagyobb álma. Mindig is az éneklés felé húzta a szíve, és popsztár szeretett volna lenni – ezért hozta meg a döntést, hogy kilép a szériából.

Szerencsére még a soron következő, harmadik évadban láthatjuk, habár nem főszereplőként, csupán pár epizód erejéig. Az új részeknek már folynak is a munkálatai, a forgatás közben pedig a napokban Reneé-t is elcsípték a szereplőgárda többi tagjával.

A felvételek nyilvános helyen, egy Los Angeles-i egyetemen zajlottak, ahol az énekes-színésznő a szünetekben a arra is szakított időt, hogy a rajongóival találkozzon és fotózkodjon.

Az Egyetemista lányok szexuális élete négy vermonti kollégista lányról szól, akik a suli mellett elkezdik felfedezni önmagukat, a felnőtté válás útjára lépnek, és – ahogy a címéből is kiderül – a szexuális életük is beindul. Reneé mellett olyan színészeket láthatunk benne, mint Pauline Chalamet, Amrit Kaur, és Alyah Chanelle Scott.

Az sztár debütáló albuma, a Snow Angel tavaly nyáron jelent meg, idén pedig ismét reflektorfénybe került a Bajos csajok újragondolt változatának köszönhetően, melyben Regina George karakterét alakítja.