13 év után újra szólóban tervez zenélni Joe Jonas

TikTokon mutatta meg új dalát.

2024. június elsején a bécsi Wiener Stadthalléban lép fel a Jonas Brothers, akik igaz ezzel a sok megállós turnéjukkal sem érkeznek Magyarországra, az igazi rajongóknak mindössze a 2 órás autóútra kell beruházniuk, hogyha a híres-neves fiúcsapatot látni szeretné. Az európai rész egyébként csak májusban kezdődik, addig a srácok körbeturnézták már az amerikai-kontinenst és Ausztráliát is.

Legutóbbi, The Album c. lemezüket népszerűsítik a The Tour nevű világturnéval – de ez igazából a tesók The Eras Tour-ja, ugyanis mind az 5 korongjukról adnak elő dalokat és eddig a koncertjeik körülbelül 3-3,5 órásak voltak, így valószínűleg ez a szomszédos koncerten sem lesz másképp.

A napokban Joe Jonas BeRealjére is már olyan képeket tett közzé, amin stúdiózik. Igaz, ez nem ad sok okot arra, hogy szárnyaljon a rajongók fantáziája, ugyanis sokat úgy hitték, hogy csak a turnéra készül(nek). Az előadó viszont pár órája a TikTokon robbantotta a hírt – pontosabban az előzetest -, melyben megmutatja, min dolgozott eddig: legújabb szólódalán. A rövid előzetest a „hogy vagy barátocskám?” szöveggel osztotta meg és a hangzásvilágból sokkal inkább az alternatív-pop irányába indult el, mintsem a tesók által játszott szinti-pop, hangszeres pop hangzásvilágot tartja meg.

@joejonas

How you doing today bestie?

♬ original sound – joejonas

Joe legutóbb szóló zenét 2011-ben adott ki, ami nem kapcsolódik valamilyen filmhez – ekkor jelentette meg első és egyetlen lemezét a Fastlife-ot, melyről a See No More egész népszerű lett, de nem volt elég ahhoz, hogy átütő sikereket érjen el vele. Az egyik tesója, Nick volt az, aki a karantént úgy élte meg, hogy gondolatait egy lemezbe fojtotta, mégpedig a 2021-es Spaceman c. anyagba.