Ally Brooke szerint ő tartotta egyben a Fifth Harmony-t

A banda korai időszakáról mesélt az énekesnő.

2012-ben, az amerikai X Factor második szériájában alakult meg a Fifth Harmony, és hamar minden idők egyik legsikeresebb lánybandájának tudhatták magukat. A csapat 2018-ban, két évvel Camila Cabello kilépése után oszlott fel, vagyis vonult szünetre határozatlan időre, a tagok pedig azóta próbálják beindítani a szólókarrierjüket, több-kevesebb sikerrel.

Most Ally Brooke emlékezett vissza a banda korai éveire Keke Palmer podcastjében, és elárulta, hogy Simon Cowell, aki nagyban felelős volt a megalakulásukért, anno azt mondta neki: ő tartja egyben a lányokat.

A megalakulásunkat követően Simon félrehívott engem, és azt mondta: te vagy a kapocs, ami összetartja a bandát. Csodálatos érzés volt, amikor ezt mondta – olyan volt, minta megkoronázott volna

– mesélte.

Hogy miért pont őt nevezte ki a mentor kapocsnak? Egyrészt a kora miatt: Lauren és Normani 16, Dinah és Camila pedig csupán 15 évesek voltak az X Factor idején, így Ally volt az egyetlen nagykorú közöttük a maga 19 évével.

Azt gondolom, meglátta bennem a lehetőséget, és valószínűleg azért is, mert én voltam a legidősebb. Látta a kitartást, amivel a versenyhez álltam hozzá.

Hatalmas bókként élte meg Simon szavait, ugyanakkor ez extra nyomást is jelentett számára, de elmondása szerint azok a pillanatok, amikor együtt énekeltek, minden megpróbáltatást megértek – még akkor is, ha nem mindig érezte úgy, hogy eléggé értékelve van a csapatban.

Emlékszem, az első kislemezünkben csak egy sorom volt. Talán három szó összesen, vagy valahogy így. Akkoriban ezt nagyon megalázónak éreztem. Az emberek azt mondták: Ally biztosan nem elég jó. Az elején nehezen birkóztam meg ezzel

– árulta el.

Szerencsére később már sokkal pozitívabb élményei voltak a dalaik részeinek elosztásával.

A továbbiakban ebből nem volt probléma, és úgy érzem, mindenki megkapta a saját pillanatát arra, hogy ragyogjon.

A teljes podcast részt itt tudod megnézni: