A szomszédunkban forgatta a Szigeten is fellépő Becky Hill az új klipjét

Íme az Outside Of Love!

Ismét egy tökéletes dance himnusszal örvendeztetett meg minket Becky Hill. Megérkezett az énekesnő legújabb kislemeze, az Outside Of Love, mely egyszerre érzelmes és pörgős, és biztosan hatalmasat fog szólni élőben az idei Szigetes fellépésén. Egyszerre két változatát is piacra dobta a dalnak: az egyik az albumverzió, a másik pedig a Rave Edit, ami kifejezetten a bulikra készült. A track a brit dance díva közelgő, második lemezén kap helyet.

A megjelenéssel együtt a videóját is megkaptuk, mely lélegzetelállító látványt nyújt, nem csupán Becky, hanem a mögötte látható táj miatt is. Érdekesség, hogy a klipet a szomszédos Szlovéniában forgatták, a sztár pedig úgy fogalmazott, hogy igazi megtiszteltetés volt a gyönyörű országban dolgozni a kisfilmen.

Az énekesnő második lemeze a Believe Me Now? címet kapta, és május 31-én kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra. Összesen 14 track kapott rajta helyet, köztük a legfrissebb Outside Of Love, a Never Be Alone, és a Side Effects, illetve a Disconnect című slágerek is.

Hatalmas öröm volt ezen a lemezen dolgozni, visszatérni a dance gyökereimhez, elmesélni a történeteimet, és érezni azt a magabiztosságot, amiről nem is tudtam, hogy bennem van. Nagyon büszke vagyok rá, és hálával tölt el, hogy elkészíthettem

– fogalmazott a korongról.

Becky turnéra is indul a lemezzel, ráadásul karrierje első saját arénás koncertsorozatára. Ez sajnos csak az Egyesült Királyságra korlátozódik, azonban szerencsére jópár fesztiválon is színpadra lép idén, köztük a Szigeten is augusztus 11-én – a jegyinfókért katt ide! Nem ez az első alkalom, hogy hazánkban lép fel az énekesnő. 2022-ben a Balaton Soundon láthatta a magyar közönség, és egy igencsak emlékezetes koncertet villantott, így biztosak lehetünk benne, hogy idén sem fog csalódást okozni.

Believe Me Now? című albumot ide kattintva tudod előre lementeni, hogy az elsők között hallgathasd, amikor megjelenik.