Turnézni fog az új albumával ZAYN

Azt is elárulta, melyik dalok lesznek biztosan rajta a dallistán.

Egy kezünkön meg sem tudjuk számolni, hány éve állt utoljára színpadon ZAYN, ez pedig nem véletlen. Az énekes szorongással küzd, és hiába turnézta végig többször is az egész világot a One Direction tagjaként, szólóban még nagyobb nyomást okoztak neki a koncertek – a 2016-os iHeartRadio díjátadón való fellépése előtt például még hányt is. Most azonban úgy tűnik, készen áll leküzdeni a gátlásait, és visszatérni a színpadra.

A sztár a napokban a Stationheaden mesélt erről, a rajongók legnagyobb örömére:

Izgatottan várom, hogy hamarosan élőben énekelhessek nektek. Már elkezdtünk próbálni, és nagyon jól hangzik a dolog. Eddig főleg az új album dalait játszottuk, de várom, hogy pár régebbi számot is belevegyünk. Alig várom, hogy visszatérjek a színpadra, ás felpörgessük a dolgokat, mert úgy gondolom, mostmár mindannyian megérdemeljük!

ZAYN elárulta, hogy már most több fellépése be van tervezve, és az új dalai közül a következő kislemezét várja a legjobban, hogy előadja élőben. Hogy a régebbi szerzeményei közül melyek fognak felcsendülni a koncertjein? A rajongók kérdéseire osztotta meg, hogy a 2021-es Nobody Is Listening című albumáról a Sweat-et, és a három évvel azelőtti Icarus Falls-ról a Too Much-t biztosan hallhatjuk majd tőle.

Az énekes várva várt negyedik albuma, a Room Under the Stairs május 17-én jelenik meg, és az eddigi legszemélyesebb anyagának ígérkezik: énekel rajta a szerelem zavarosságáról, az szülői lét nehézségeiről, és azokról a kérdésekről is, melyek felmerültek benne az életével kapcsolatban, miután betöltötte a harmincat.

A korongon 15 track kapott helyet, az első kislemezt, a What I Am-et pedig már hallgathatjuk is.