ZAYN: mostanában szoktam hallgatni a One Direction zenéjét

Az új albuma közeledtével nosztalgiázik az énekes.

Nyakunkon ZAYN új albuma, azonban az énekes arra is szakít időt, hogy a múltjába tekintsen vissza egy kicsit. Majdnem napra pontosan 9 éve jelentette be, hogy kiszáll a One Directionből, most pedig a Stationheaden árulta el, hogy mostanában szokta hallgatni a zenét, amit a bandával csinált.

Mostanában szoktam hallgatni a One Direction zenéjét, csak nosztalgiázni egy kicsit. Jó kis korszak volt. Elég jó zenét csináltunk bandaként, és jók voltunk együtt

– mondta.

Zayn a 1D öt albuma közül az első négyen hallható. A 2016-os könyvében még úgy fogalmazott, hogy az a fajta popzene, amit az együttessel csinált, nem áll túl közel hozzá, a végére pedig már teljesen kétségbe volt esve, hogy kifejezhesse önmagát a dalain és a dalszövegein keresztül.

Úgy néz ki, az idő megszépítette az emlékeket, amihez biztosan az is hozzájárult, hogy azóta három albumot is piacra dobott, melyeket teljes mértékben önmaga lehetett. A várva várt negyedik korongja, a Room Under the Stairs május 17-én jelenik meg, az első dalt, a What I Am-et pedig már hallgathatjuk is róla.