Hivatalosan is bejelentette a Netflix A félelem utcája 4. részét

A szereplőgárdáról is lehullott a lepel.

Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, idén tavasszal veszi kezdetét A félelem utcája negyedik részének forgatása, amit most a Netflix hivatalosan is bejelentett. A horrorfilm-sorozat legújabb felvonása az eddig megjelent trilógiától egy különálló történet lesz, és R.L. Stine 1992-es The Prom Queen, vagyis A bálkirálynő című regényét veszi alapul.

A történet szerint közeleg a bálszezon a Shadyside gimiben, a suli menő csajai pedig mind el vannak foglalva az mézédes, de ördögi kampányukkal a koronáért. Azonban, amikor egy belevaló kívülálló váratlanul a jelöltek között köt ki, és a többi lány egyesével, rejtélyes körülmények között eltűnik, az 1988-as végzős osztálynak rá kell jönnie, hogy ezen a bálon el fog szabadulni a pokol.

A streaming platform a szereplőgárdáról is lerántotta a leplet. Feltűnik az alkotásban India Fowler, Suzanna Son, aki The Weeknd sorozatából, Az idol-ból lehet ismerős, Fina Strazza, akit az Újságos lányok című szériában láthattunk, A Nyár, amikor megszépültem sztárja, David Iacono, Ella Rubin a hamarosan érkező The Idea of You-ból, az Amerikai pite Chris Kleinje, Lili Taylor, és Katherine Waterston is.

A munkálatok előkészítési fázisa már hónapok óta zajlik, a hamarosan induló forgatás helyszíne pedig Torontó lesz.

A félelem utcája-trilógia három éve, 2021 júliusában jelent meg, és egy csapat tiniről szól, akik három részen keresztül azon dolgoztak, hogy megtörjék az átkot, ami a városukat évszázadokon keresztül kísértette.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor érkezik a negyedik rész.