Készül a Netflixes A félelem utcája 4. része

Három év után érkezik a folytatás.

2021. júliusában jelent meg A félelem utcája trilógia a Netflixen, és tulajdonképpen már akkor felröppentek a pletykák arról, hogy érkezik a negyedik rész is. Ezt viszonylag hamar meg is erősítették a készítők, most pedig, csaknem három év elteltével végre el is kezdődtek a munkálatok. Jelenleg az előkészítés fázisa zajlik, a forgatás pedig a tervek szerint tavasszal veszi kezdetét Torontóban – na de mire is számíthatunk az alkotástól?

A filmsorozat negyedik felvonása egy különálló rész lesz, így az biztos, hogy most egyszerre csak egy filmet kapunk. A címe Fear Street: Prom Queen, vagyis A félelem utcája: A bálkirálynő lesz, és R. L. Stine azonos című könyvén alapszik majd. A regény 1992-ben jelent meg, és szám szerint a tizenötödik a Fear Street-sorozatból – a széria egyébként összesen több, mint 150 könyvből áll.

A történet középpontjában Lizzie McVay áll, aki a Shadyside gimibe jár, és egyike az öt bálkirálynő-jelöltnek. Az egyik jelöltet azonban brutális módon meggyilkolják, ami még több öldökléshez vezet, Lizzy pedig rájön, hogy a gyilkos a bálkirálynő-jelölteket vette célba, és könnyen lehet ő is a következő áldozat.

Arról egyelőre nincs hír, hogy kiket láthatunk majd az alkotásban, és az eredeti trilógia szereplői közül visszatér-e bárki benne.