Az utóbbi évek egyik legnagyobb stílusváltását villantotta Camila Cabello

Íme az I Luv It!

Camila Cabello szinte egész karrierje során ugyanabban a zenei stílusban mozgott. A legnagyobb slágerei, például a Havana, a Señorita, a My Oh My, vagy éppen a Bam Bam mind-mind rádióbarát popdalok latin beütéssel, most azonban elérkezettnek látta az idejét az énekesnő, hogy kitörjön ebből, és újragondolja önmagát. Pár hónapja ezért szőkére festette a haját, és elkezdte beharangozni a ma megjelent visszatérő kislemezét, amivel az utóbbi évek egyik legnagyobb stílusváltását villantotta.

A Playboi Cartival közös I Luv It egy kaotikus, váratlan, és valljuk be, első hallásra fura, hyperpop felé hajló szerzemény, mely Gucci Mane 2009-es Lemonade című trackjét veszi alapul, és még csak köszönőviszonyban sincs Camila első három korongjának hangzásvilágával. A dalhoz videó is forgott, melyben szintén a káosz került a főszerepbe.

A sztár elmondása szerint nem bánja, ha az emberek furának gondolják a visszatérését – mi több, ez volt a célja vele.

Utáltam, amikor régebben kiadtam olyan dalokat, amiket nem éreztem elég furának. Azt mondogattam magamban: igen, ez egy jó dal lett, de nem tudom, hogy eléggé önazonos-e. Sokat vívódtam ezzel az érzéssel

– mesélte a Paper magazinnak.

Nem véletlenül változtatta meg a külsejét is, ahogy közeleg a várva várt negyedik albuma: elmondása szerint a munkálatok közben rájött, hogy az új dalai szinte egy karakter szemszögéből íródtak.

Fél éve dolgoztam az anyagon, készen volt már pár dal is, amikor rájöttem, hogy ez egy külön karakter. Mármint ugyanúgy én vagyok, de a személyiségemnek egy változata, egy extra nőies változata. Szóval feltettem magamnak a kérdéseket: milyen színekből építkezik ez a karakter? Milyen a haja? Milyen képek készülnek róla?

Camila új lemeze, a C, XOXO címet kapta, és idén nyárom jelenik meg.

Ennél magabiztosabb még soha nem voltam

– árulta el a korong kapcsán.