Először mesélt a kapcsolatukról Olivia Rodrigo párja, Louis Partridge

A színész nem szeretné kiteregetni a szerelmi életét a nyilvánosság elé.

Lehet, hogy Olivia Rodrigo a szakítós balladáinak köszönhetően lett ismert, melyeket a szerelmi bánat ihletett, azonban az énekesnőnek jelenleg semmi oka szomorkodni, ugyanis boldog párkapcsolatban él. A párja nem más, mint a 20 éves brit színész, Louis Partridge, akibe szemmel láthatóan fülig szerelmes – ezt pedig nem is rejtette véka alá a legújabb dalában.

A srác most a brit Vogue-nak adott interjút, ahol egy kicsit mesélt a sztárral való kapcsolatáról. Bár a barátnője az elmúlt évek egyik legfelkapottabb előadója, elmondása szerint nem szeretné kiteregetni a szerelmi életét a nyilvánosság elé.

Azt gondolom, egy párkapcsolatnak nem a nyilvánosság előtt kell zajlania. Épp elég dolog történik két ember között is, nincs szükség arra, hogy többezer ember véleménye csengjen a füledben

– kezdte.

Saját bevallása szerint az énekesnőnek még nehezebb lehet kizárnia a világot a kapcsolatukból, mint neki, hiszen minden egyes mozzanata érdekli az embereket.

Olivia sokkal rosszabb helyzetben van, mint én. Én viszonylag normális életet tudok élni, rá viszont folyamatosan ezer szempár szegeződik.

Hozzátette, hogy mindketten igyekeznek figyelmen kívül hagyni, mit mondanak róluk mások, és többnyire sikerül is ez nekik.

Ha egy csomó ember rajtad csámcsog egy szobában, eldöntheted, hogy az ajtóhoz rakod a füled, és meghallgatod-e, mit mondanak, vagy sem. Szerintem jobb, ha egy ilyen helyzetben nem engedsz a kíváncsiságodnak.

Oliviát és Louis-t tavaly októberben kapták először együtt lencsevégre Londonban. Egy bennfentes szerint közös barátokon keresztül ismerték meg egymást nem sokkal azelőtt, így kezdtek el randizni. Azóta a színész többször támogatta a jelenlétével az énekesnőt az eseményein, például több koncertjén is részt, és a Saturday Night Live felvételén is ott volt.

Decemberben már kézen fogva látták őket sétálni New York utcáin, a napokban pedig megjelent Olivia első igazi szerelmes dala, a so american, mely a kapcsolatukról íródott.

Olivia jelenleg a GUTS című második albuma köré épült turnéval járja a világot. Április végén hozza el Európába is a koncertsorozatot, és olyan városokban lép majd fel, mint Amszterdam, Berlin, London, Lisszabon, vagy éppen Párizs.

Louis 11 éves kora óta színészkedik, és eddig olyan alkotásokban láthattuk, mint a Paddington 2, az Enola Holmes, vagy éppen az Argylle: A szuperkém.