Elkezdték forgatni a Te utolsó évadát

A folytatásban visszatérünk oda, ahol az egész történet indult.

2018-ban startolt el a Penn Badgley főszereplésével a Te című sorozat, mely hatalmas népszerűségre tett szert a Netflixen. Nem csoda, hiszen a lebilincselő alkotásban a nézők egy beteg sorozatgyilkos, Joe Goldberg elméjében találják magukat, aki minden egyes gonosztettét próbálja ésszerűen megmagyarázni, mintha ő lenne a történet hőse.

A széria eddig négy évadot élt meg, most pedig bejelentette a streaming platform, hogy megkezdődött az ötödik, és egyben utolsó felvonás forgatása.

Vissza oda, ahol az egész kezdődött

– írták a bejelentő poszthoz.

Az új részekben Joe visszatér New Yorkba, ahol az első évad játszódott, és ahová azóta sem tette be a lábát. Kate (Charlotte Ritchie) segítségével elhiteti az emberekkel, hogy ő valójában Love (Victoria Pedretti) áldozata volt, és ártatlannak tűnő könyvesbolt tulajdonosként kezd új életet – de tudjuk, hogy úgysem bírja sokáig anélkül, hogy ne válna valaki a rögeszméjévé, vagy éppen ne ölne meg valakit.

Új karaktereket is megismerhetünk a folytatásban. Griffin Matthews Joe újdonsült felesége, Kate testvérét fogja alakítani, míg Anna Camp két szerepet is eljátszik: ugyancsak Kate testvérei bőrébe bújik, akik ikrek. Madeline Brewer egy szabadszellemű íróként tűnik majd fel a képernyőn, aki vágyódást kelt Joe-ban a régi élete iránt. Vajon ő lesz a gyilkos legújabb rögeszméje? Emellett pedig egy ismerős arc is visszatér Joe múltjából, aki megnehezíti, hogy új életet kezdjen New Yorkban.

Az ötödik évadot tavaly márciusban rendelte be a Netflix, és már akkor tudni lehetett, hogy ezzel véget ér a sorozat. A befejező epizódok az eredeti tervek szerint idén jöttek volna, azonban, ahogy sok más alkotásnak is, csúsztak a munkálatai a hollywoodi sztrájkok miatt. Arról egyelőre nincs hír, hogy mikorra tervezik a premiert.