Megan Fox nem érti, mások miért tartják furának, hogy egymás véréből isznak Machine Gun Kelly-vel

A színésznő szerint más lányok sokkal gusztustalanabb dolgokat is csinálnak.

Két éve kérte meg Megan Fox kezét Machine Gun Kelly, a eljegyzést bejelentő posztjukban pedig elárulták, hogy a nagy kérdés feltétele után ittak egymás véréből. Már akkor sokan felkapták a fejüket a két sztár kijelentésére, ezért a színésznő nem sokkal később elárulta, hogy igaz, csak pár cseppről van szó, de rituális keretek között szoktak inni egymás véréből.

Erre, ahogy az várható is volt, még többen felhúzták a szemöldöküket, és az internet népe gusztustalannak, illetve sátánistának nevezte őket. Most a sztár a Call Her Daddy podcastben reagált az őket ért kritikákra, és elmondása szerint nem érti, mások miért tartják furának ezt a szokásukat.

Minden csak attól függ, hogy mihez van hozzászokva, és jelenleg mik az elfogadott társadalmi normák. Ha téged zavar, hogy néha a számba csepegtetek egy kicsit Machine Gun Kelly véréből, akkor baszd meg. Mi olyan gusztustalan abban, ha ezt a lelki társammal csinálom?

– tette fel a kérdést.

A színésznő szerint más lányok sokkal gusztustalanabb dolgokat csinálnak, mint ez.

Szerintem meg tudjátok mi a fura? Az, hogy egyes lányok hagyják, hogy mindenféle csávók beleélvezzenek a szájukba, úgy, hogy nem is ismerik őket.

Hozzátette, hogy ő egyáltalán nem tartja sátánistának a szokásukat. Állítja, hogy soha nem volt részese egy sátánista rituálénak sem, és nem is ismer olyan embert, aki igen, egyszerűen csak félreértették az emberek a szavait. Ő ugyanis minden szokását rituálénak hívja, legyen az az arcápolási rutinja, vagy éppen az, hogy elmegy templomba.

Azt is elárulta, hogy MGK arra bíztatta, hogy ne magyarázkodjon emiatt, hadd higgyenek az emberek azt, amit akarnak.

Azt mondta, szerinte sokkal menőbb, ha az emberek azt gondolják, hogy furák vagyunk, és valamiféle mágikus szarságot csinálunk a pincénkben

– mesélte.

A teljes podcast adást itt tudod meghallgatni:

A pár kapcsolata egyébként a legfrissebb hírek szerint zátonyra futott, és még ők sem tudják, hogy együtt maradnak-e. A viszonyuk mindig is viharos volt, és többször röppentek fel olyan pletykák, hogy szakítottak, most azonban úgy fest, tényleg afelé haladnak.

A források szerint, bár még nem mondták ki, hogy szakítanak, különköltöztek, és az eljegyzésüket is felbontották.