Jön az élőszereplős Sims film Margot Robbie-tól

A film kimenetele hasonló lehet a Barbie-hoz. 

Margot Robbie produkciós cége, a LuckyChap az utóbbi időben igazi sikerfilmeket gyártott, hiszen ők feleltek a Barbie-ért, és a Saltburnért is, most pedig újabb nagy dobásra készülnek. Érkezik ugyanis az egyik legismertebb videójáték, a The Sims élőszereplős filmváltozata, aminek szintén a színésznő látja el a produceri munkálatait. 

A rendezői székbe Kate Herron ül majd, és a forgatókönyvet is ő írja. A rendező neve a Loki című Marvel sorozatból lehet ismerős, hiszen ő felelt az első évadáért. Ezen kívül azonban egyelőre nem sok információ látott napvilágot az alkotásról, így például azt sem tudni, hogy miről fog szólni, és kik játszanak majd benne. Valószínű viszont, hogy Margot nem fog szerepelni benne, ugyanis nemrég jelentette be, hogy egy időre visszavonul a színészkedéstől.

A Sims egy életszimulátor-videójáték, mely 2000-ben indult hódító útjára. A játékban virtuális embereket, úgynevezett simeket lehet megalkotni, akik SimCity-ben élnek, és az ő mindennapi életüket lehet irányítani. A játékosok azt is kiválaszthatják, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezzenek az simjeik, és hogy nézzenek ki. Világszerte több, mint 200 millió példányt adtak el belőle, ezzel pedig minden idők egyik legsikeresebb videójátéka. 

Ilyen szempontból a Sims film elég hasonló kimenetelű lehet, mint a Barbie volt. A játéknak sincs kifejezetten története, a karakterek pusztán a mindennapi életüket élik – például vacsorát főznek, vagy éppen lakást díszítenek. A Barbie-nak, mint játékbaba, szintén nincs előre kitalált története, így a tulajdonosára van bízva, hogy milyen személyiséggel rendelkezik, vagy éppen milyen karriert választ magának. 

17 éve, 2007-ben egyébként már tervben volt, hogy megfilmesítik a játékot, akkor azonban végül nem lett belőle semmi.