Margot Robbie: szerintem már mindenkinek elege van belőlem

Egy rövid szünetre vonul a színésznő.

Nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy Margot Robbie jelenleg a karrierje csúcsán van. 10 évvel azután, hogy A Wall Street farkasa című filmmel világszerte ismertté vált, tavaly a Barbie új magasságokba repítette a csillagát. Az alkotás az elmúlt évekhez képest példátlan sikernek örvendett, és kikerülhetetlen volt a megjelenést követően, a színésznőnek pedig ez dupla öröm, hiszen nem csak címadó karaktert személyesítette meg benne, de a produceri munkálatokat is ő látta el.

Egy ilyen siker után logikus lépésnek tűnhetne Margot számára, hogy belevesse magát a következő nagy projektbe, és fenntartsa az emberek érdeklődését a munkája iránt, azonban a Deadline-nak elárulta, hogy esze ágában sincs ezt tenni. Helyette egy kis szünetre vonul a színészkedéstől, ugyanis szerinte a nagyközönség egy időre most nem kér belőle.

Szerintem mostanra már mindenkinek elege van belőlem. Egyszerűen csak el kell tűnnöm a mozivászonról egy időre. Őszintén szólva, ha túl hamar jönne egy új filmem, az emberek biztos, hogy azt mondanák: „már megint ő? Egy egész nyáron keresztül mindenhol ott volt. Nem kérünk belőle többet”. Még magam sem tudom, mi lesz a következő filmem, de éppen ezért remélem, hogy még nem mostanában lesz

– nyilatkozta.

A most 33 éves sztár 17 éves kora óta folyamatosan dolgozott valamin, így ez a kicsit több, mint egy év, ami a Barbie munkálatainak befejezése óta eltelt, a leghosszabb szünet, amin valaha is volt.

Azért a jól megérdemelt pihenő alatt sem fog unatkozni: producerként ugyanúgy tevékenykedik majd, a jövőben pedig elmondása szerint rendezni is szeretne.