Újabb dallal robbantja fel az internetet Benson Boone

Érkezik a TikTok sztár új albuma, aki jelenleg az egész világot lázban tartja.

A Gen Z popelőadó, Benson Boone igazi forgószélként nyitotta az évet Beautiful Things című dalával, amely jelenleg is masszív mennyiségű TikTokert ihlet meg. Habár két hónap telt el a megjelenése óta, még mindig a világ legnépszerűbb videóklipjei és zenéi között foglalja el helyét, mára pedig több mint 600 millió összesített streamet gyűjtött össze. Az énekes részéről most az is kiderült, hogy a track egy nagyobb albumprojekt része és már meg is érkezett az újabb előfutár, a Slow It Down.

Bensontól nem a Beautiful Things volt az első ilyen szintű virális felvétel, hiszen az In The Stars és a GHOST TOWN is bődületes mennyiségű rajongóra talált annak idején, amikor megjelentek a Walk Me Home… című EP-jén. A szerző most ezekben a szerzeményekben is rejlő klasszikus lírai érzékiségéhez nyúlt vissza, hogy egy zongora mellett vezesse fel április 5-re ígért albumát, a Fireworks & Rollerblades-t.

A Slow It Down című, új hallgatnivaló és a közelgő lemez az előadó elmondása szerint az eddigi legnagyobb eredménye, és témájában hasonlóan romantikus állapotában találjuk benne, mint a Beatiful Things esetén.