Ősszel Európába is elhozza Melanie Martinez a Trilogy turnéját

Hozzánk legközelebb Prágában lép fel az előadó.

Tavaly négy év kihagyás után megjelent Melanie Martinez várva várt harmadik albuma, a Portals, mely a lemeztrilógiájának az utolsó része is egyben. Turnéra is indult vele, melynek keretein belül Európát is bejárta, most pedig bejelentette, hogy idén ősszel visszatér a kontinensre, és ide is elhozza a Trilogy turnéját.

Míg a Portals köré épült koncertsorozaton a kizárólag a korong dalait adta elő olyan sorrendben, ahogy rajta vannak, addig az új show-jában felcsendülnek majd a régebbi kedvencek is, így a 2015-ös Cry Baby, illetve a 2019-es K-12 szerzeményeit is hallhatják élőben a rajongók.

Nagyon különleges lesz ez a turné. Mindenemet beleraktam ebbe a show-ba, és alig várom, hogy veletek együtt éljem át ezt az élményt

– írta az Instagram oldalán.

Sajnos Budapestre ezúttal sem látogat el Melanie, sőt, még Bécsbe se, de azért van jópár állomás, ami Magyarországról is viszonylag könnyen megközelíthető.

A koncertsorozat európai és egyesült királyságbeli szakasza szeptember 18-án veszi kezdetét Dublinban, és olyan városokat érint, mint például London, Brüsszel, Amszterdam, Párizs, Barcelona, Madrid, Köln, Frankfurt, Hamburg, Łódź, Bologna, Milánó, hozzánk legközelebb pedig Prágában csíphetjük el az előadót október 16-án.

Az összes turnédátumért katt ide! Ugyanezen a linken lehet feliratkozni a jegyelővételre, mely március 25-én veszi kezdetét, a további jegyinfókért pedig katt ide!