© MUSICDAILY

Hozza a „baszd meg” energiát Girl In Red és Sabrina Carpenter közöse

íme a You Need Me Now?!

Árpilisban érkezik Girl In Red második albuma, mely találó módon az I’m Doing It Again Baby! címet kapta, és egy ütős közreműködés is helyet kapott rajta. A norvég előadó Sabrina Carpenterrel egyesítette az erejét, a végeredmény, a You Need Me Now? pedig egy fülbemászó és laza pop-rock szerzemény lett, amiben a két sztár rendesen odaszól az exeinek.

Ebben a dalban megvan az a nagyszerű “baszd meg” energia

– mesélte Girl In Red a Dorknak.

A tavalyi Szigetet is megjárt előadó elmondása szerint sok duett túlságosan kimért, ő azonban valami izgalmassal és váratlannal szeretett volna előrukkolni. A tracket az első korongja beharangozó kislemezéhez, a Serotonin című slágeréhez hasonlította. 

A dal fura, de szórakoztató is – pont ilyen zenéből szeretnék többet csinálni. Szeretném megengedni magamnak, hogy fura ötleteim legyenek, és meg is valósíthassam őket, ahelyett, hogy mindig csak próbálnék komoly lenni. Működik egyszerre a kettő is.

Közös pont a két előadóban, hogy mindketten nyitottak Taylor Swiftnek az egész világot leigázó Eras turnéján, azonban Girl In Rednek nem Sabrina volt az első választása a szerzeményhez.

Eredetileg Ariana Grandét kértem fel közreműködő előadónak, de ő nem vállalta el. Aztán úgy voltam vele, hogy eléneklem egyedül, de az meg úgy túl unalmas volt.

Ekkor jött a képbe Sabrina, aki azonnal igent mondott a felkérésre, mi több, kijelentette: ha Marie azt szeretné, hogy beleböfögjön a mikrofonba, azt is megtenné. 

Na, azon nagyon jót nevettem. Imádom a Feather-t, imádom a Nonsense-t, az Emails I Can’t Send pedig egy iszonyatosan menő album. Tudtam, hogy Sabrina valami olyat tud hozzáadni a dalhoz, amit én nem

– árulta el.

A dalszöveget közösen fejezte be a két sztár, Sabrina pedig pár óra alatt fel is vette a részét.

Az I’m Doing It Again Baby! című korongról a You Need Me Now? mellett eddig két dal jelent meg: a beharangozó kislemeze, a Too Much, és a címadó track, a DOING IT AGAIN BABY. Az albumon összesen 10 szám kapott helyet, és április 12-én kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra.