Hivatalosan is kimondták Ariana Grande válását

Kiderültek a válás részletei is. 

Majdnem három év házasság után hivatalosan is elvált Ariana Grande és egykori párja, Dalton Gomez. Az énekesnő fél éve adta be a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, a Los Angeles-i bíróság pedig március 19-én, kedden véglegesítette a válást, melynek a részleteire is fény derült.

A megállapodásuk értelmében a sztár 1,25 millió dollárt, azaz majdnem 456 millió forintnak megfelelő összeget fizet az exének, illetve a jogi költségeit is köteles megfizetni 25 ezer dollárig, vagyis kicsit több, mint 9 millió forintig. Ezt leszámítva a jövőben Dalton nem követelhet több pénzt a híres volt feleségétől, azonban lesz még bevétele a válásból.

Az egykori pár ugyanis eladja a közös Los Angeles-i otthonukat, mely bevételének a fele Daltont illeti meg. 

A bírósági papírok szerint az énekesnő és az ingaltanügynök több, mint egy éve váltak külön, és házassági szerződést kötöttek, amikor egybekeltek, ez pedig jelentősen meggyorsította a válásuk folyamatát, 

Ari és Dalton kapcsolata 2020 januárjában kezdődött, majd négy hónappal később az énekesnő megerősítette, hogy egy párt alkotnak. Decemberben már az eljegyzéséről posztolt a sztár, az esküvőre pedig 2021 májusában került sor egy szűk családi és baráti körben tartott ceremónia keretein belül. 

Ariana legújabb, március elején megjelent eternal sunshine című lemezének több dalát is a volt férje inspirálta, mi több, meg is kellett kérnie a rajongóit, hogy ne küldjenek ezek alapján gyűlölködő üzeneteket Daltonnak.