Pénteken érkezik Olivia Rodrigo új albumának bővített kiadása

5 új dal kapott helyet a deluxe változaton.

Tavaly szeptemberben jelent meg Olivia Rodrigo várva várt második albuma, a GUTS, olyan slágerekkel, mint a vampire, a bad idea right? és a get him back!, most pedig érkezik a folytatás. Az énekesnő ugyanis bejelentette, hogy most pénteken, azaz március 22-én válik elérhetővé a lemez deluxe kiadása, a GUTS (Spilled), melyen 5 bónusz dal kapott helyet. 

Négy dal közülük, az obsessed, a girl i’ve always been, a scared of my guitar, és a stranger már ismerős lehet a rajongóknak, hiszen ezek rákerültek a korong bakelit kiadásának különböző változataira, míg a so american egy eddig soha nem hallott szerzemény. 

Az előadó a legutóbbi, chicagói koncertjén osztotta meg a hírt a fanokkal. Az utolsó dal, a get him back! alatt kapott elő egy táblát “GUTS Deluxe Out Friday”, vagyis “pénteken jön a GUTS deluxe” felirattal, a közönsége legnagyobb örömére.

A lemez bővített verzióját már le is lehet menteni előre ide kattintva.

Olivia jelenleg a második turnéjával járja a világot – érdekesség, hogy a Guts World Touron a pénteken érkező obsessed is felcsendül élőben. A koncertsorozat februárban startolt el Palm Springs-ben, április végén pedig Európa felé veszi vele az irányt, ahol olyan városokban lép fel, mint Dublin, London, Amszterdam, Berlin, Párizs, Lisszabon, Köln, vagy éppen Koppenhága.