Világrekordot állított fel Ariana Grande 98 éves nagymamája

Az Egyesült Államok nevezetes Billboard Hot 100 chart 1958. augusztus 4-én indult el és azóta a világ egyik legrangosabb slágerlistájává nőtte ki magát. Ariana Grande legutóbbi, március 8-án megjelent Eternal Sunshine lemeze pedig a lemez-slágerlista legtetején, első helyezettként debütált.

A lemezről természetesen több dal is felkerült a már említett listára, többek között az Ordinary Things is, ami az 55. helyre érkezett. Ez azért érdekes, ugyanis a korongon csupán egyetlen közreműködő előadó kapott helyet, aki nem más mint Grande nagymamája, Marjorie Grande – vagyis művésznevén Nonna. Az előadónak saját Spotify és Apple Music fiókot is generáltak, előbbin több százezer havi hallgatója lett a dallal.

Nonna az Ordinary Things hivatalos debütálásával a Billboard Hot 100-on világrekordot állított fel, ugyanis ő lett a legidősebb ember, aki valaha a listára felkerült a maga 98 évével. A korábbi csúcstartó Fred Stobaugh volt a maga 96 évével, amikor az Oh Sweet Lorraine a 42. helyen landolt 2013-ban.

Érdekesség, hogy a dalban Nonna egy jó tanácsot oszt meg a hallgatósággal, ezzel pedig a dal szerzői közé is felkerült. Egyébként nem ez az első eset, hogy hallható Nonna Ari egyik dalában: korábban a bloodline és Daydreamin‘ c. szerzeményekben is jelen volt, de akkor nem volt kreditelve, így azok a dalok nem jelennek meg a nagymama profilján.Ariana így nyilatkozott a dal születéséről:

Mindig felveszem, amikor Nonna beszél, mert sosem tudhatod, mit fog mondani. Volt ez a 30 perces hangfelvételem, ahogy a barátnőjével, Shirley-vel beszélgettek.